Mit ajánlunk?
Tizenegy éves tapasztalatot
Marketing tanácsadást
Személyre szabott árakat
Rugalmas terjesztést
Folyamatos jelentést, ellenőrzést
Garanciát a munka elvégzésére
Igény esetén nyomdai ajánlatot tudunk adni a reklámanyag nyomtatására.
pict1
Miért pont reklámkiadvány?
pict3
 1. Rugalmas:
  • Önhöz és igényeihez alakítjuk a tejesztési időt
  • Ön választja meg a terjesztési mennyiséget
  • Tetszés szerint választhatja ki a terjesztési körzetet
 2. Megbízható:
  • A garanciavállalás és a közös ellenőrzés biztosítja Önnek a mérhető minőségi munkát (lehetőséget kínálunk közös ellenőrzésre, napi jelentéseket küldünk)
 3. Sokszínű:
  • szórólapok, katalógusok, termékminták, bármilyen jellegű prospektust ki tudunk szállítani(pl. ügyvédi irodákba, közjegyzői irodákba, orvosi rendelőkbe)
pict3
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?
 1. Reklámanyag terjesztése postaládába vagy kilincsekre
 2. Reklámanyag terjesztése utcán: személyes átadás/ autók szélvédőjére
 3. Plakátolás
 4. Termékminták kiszállítása megadott szegmensekben: ügyvédi irodák, orvosi rendelők stb.
pict3
Reklámanyag terjesztés postaládába vagy kilincsre

Hogyan?

Tizenegy éves tapasztalatunkból kifolyólag ismerjük a területet és a lakosság igényeit. Előzetes egyeztetéssel és tanácsadással szolgálunk ügyfeleinknek, érintve a következő pontokat:
 • Kinek szól a reklám?
 • Mit tartalmaz?
 • Hol helyezkedik el az üzlete?

Előnye:

Nagy területet tudunk lefedni, rövid időn belül, sok emberhez juttathatjuk el az információt. A hatékonyság érdekében a terjesztés történhet az üzlete vonzáskörzetében.

Kinek ajánljuk?

Mindazon cégeknek, akik szeretnék konkrétan megszólítani a potenciális vásárlóikat. Kis és nagy vállalkozásoknak, akiknek akciói, promóciói vannak és meghatározott területen bizonyos lakossági kör postaládáiban szeretné elhelyezni. A szórólap terjesztésekor előny, hogy azonnali válaszokat ad, rövid időn belül növeli az eladásokat.

Mekkora mennyiségben ajánljuk?

15.000 db felett.
pict3
Reklámanyag terjesztése utcán: személyes átadás/autók szélvédőjére

Kinek ajánljuk?

Azonak a cégeknek, akik szeretnének egy bizonyos réteget megszólítani (fiatalok, idősek, nők, férfiak stb.) Ebben az esetben lehetőség van az azonnali visszajelzés mérésére, pontos célosított szűrésre.

Előnye:

Adott területen belül való mérés, helyszínen, valós időben. Identifikálni lehet a célcsoportot (életkor, nem, társadalmi státusz szerint stb) Autók szélvédője esetében identifikálni lehet rendszám, márka alapján.

Hogyan?

Előzetes egyeztetéssel és tanácsadással, egyeztetve a reklámanyag célközönségéről, helyszínéről és tartalmáról. A terjesztési területeket és időpontokat közös egyeztetés alapján állítjuk össze. Több helyszínen lehet egyidejűleg terjeszteni és valós időben ellenőrízni.

Mekkora mennyiségben javasoljuk?

15.000 db alatt.
pict3
Plakátolás:

Kinek ajánljuk?

Mindazon cégeknek, akik rendezvényre való meghívást szeretnének, vagy egy adott rendezvényt, akciót szeretnének népszerűsíteni.

Hogyan?

Előzetes megbeszélés alapján plakátolunk, előre leegyeztetett területen, melyről minden nap írásos jelentést küldünk (kérés alapján pedig fényképeset is).

Előnye:

minden előzőleges engedélyeztetést, bejegyzést cégünk intéz, valós időben való mérés, közös ellenőrzés és napi jelentések.
pict3
Termékminták kiszállítása megadott szegmensekben: ügyvédi irodák, orvosi rendelők stb

Kinek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akik termékmintájukat szeretnék eljuttatni egy adott rétegnek (pl. ügyvédi irodák, orvosi rendelők stb.)

Hogyan?

A kiszállítandó termékekről leltárt készítünk, és átvételi ívvel adjuk át. Az átadáskor aláírással és névvel erősítjük meg, melyet minden nap jelentésként továbbítunk a kliensnek.

Előnye:

Ellenőrízhetőség, pontos cím és aláírás, pontos kézbesítés és azonnali visszajelzés a kiszállításkor.
Partenereink
small1
small2
small3
small4
small5
small8
small9
A jó szórólap ismérvei – Talpaló
pict3

Címsor, ajánlat, ösztönzés a vásárlásra!

Mindenki találkozott már szórólappal, amelyet a kezébe adtak az utcán, vagy amelyet az autója szélvédőjén, vagy postaládájában talált. Rendszerint mi az, amit tettünk vele? Kidobtuk. De mégis, egy részükre felfigyeltünk és végigolvastuk. Ehhez szeretnénk most egy útmutatót ajánlani, amely arra a bizonyos “miért nézzük meg?” kérdésre próbál választ nyújtani.
Hogyan néz ki egy szórólap?
 1. Kis méretű- pl. A5 (148x210 mm), A6 (105x148 mm)
 2. Lényegre törő információt ad
 3. Jó minőségű, színes képeket használ
 4. Ösztönöz a cselekvésre
Hogy miért?
 1. Itt számít a méret, hiszen egy kis méretű szórólap nem zavaró, az ember kezében tartva nem érzi plussznak.
 2. Csak a főbb információk kell felkerüljenek- Hol? Mikor? Kinek? Mit? A további infókat a megadott telefonszámon, e-mailcímen,weboldalon találod. Csak az érdeklődést kell felkelteni a potenciális kliensben.
 3. A vizuális elemek vannak ránk a legjobban hatással, egy jól megtervezett logó, egy jól összerakott reklám, amely kellemes a szemnek, felkelti az érdeklődésünket. Az elmosódott kép taszít, ha valami nem kellemes a szemnek, rendszerint nem is olvassuk el a mellette lévő szöveget.
 4. Hogyan érjük el a cselekvést? Lehet kérdésekkel, pl.Szeret-e kényelmes cipőben járni? A válasz pozitív lesz: Igen. Vagy valamilyen problémára nyújtunk megoldást, pl. Elavultak a házában az elektomos kapcsolók? Mi megoldjuk! Forduljon hozzánk!
pict1