Mit ajánlunk?
Miért mi?
Szolgáltatások
Partnereink
A jó szórólap
Kapcsolat

MIT AJÁNLUNK?

Tizenegy éves tapasztalatot

Marketing tanácsadást

Személyre szabott árakat

Rugalmas terjesztést

Folyamatos jelentést, ellenőrzést

Garanciát a munka elvégzésére

Igény esetén nyomdai ajánlatot tudunk adni a reklámanyag nyomtatására

MIÉRT PONT REKLÁMKIADVÁNY?

SZOLGÁLTATÁSOK

1.

Reklámanyag terjesztése postaládába vagy kilincsekre

2.

Reklámanyag terjesztése utcán: személyes átadás/ autók szélvédőjére

3.

Plakátolás

4.

Termékminták kiszállítása megadott szegmensekben: ügyvédi irodák, orvosi rendelők stb.

Reklámanyag terjesztés postaládába
vagy kilincsre

Hogyan?

Tizenegy éves tapasztalatunkból kifolyólag ismerjük a területet és a lakosság igényeit. Előzetes egyeztetéssel és tanácsadással szolgálunk ügyfeleinknek, érintve a következő pontokat:

 • Kinek szól a reklám?
 • Mit tartalmaz?
 • Hol helyezkedik el az üzlete?

Előnye

Nagy területet tudunk lefedni, rövid időn belül, sok emberhez juttathatjuk el az információt. A hatékonyság érdekében a terjesztés történhet az üzlete vonzáskörzetében.

Kinek ajánljuk?

Mindazon cégeknek, akik szeretnék konkrétan megszólítani a potenciális vásárlóikat. Kis és nagy vállalkozásoknak, akiknek akciói, promóciói vannak és meghatározott területen bizonyos lakossági kör postaládáiban szeretné elhelyezni. A szórólap terjesztésekor előny, hogy azonnali válaszokat ad, rövid időn belül növeli az eladásokat.

Mekkora mennyiségben ajánljuk?

15.000 db felett.

Reklámanyag terjesztése utcán: személyes átadás/autók szélvédőjére

Kinek ajánljuk?

Azonak a cégeknek, akik szeretnének egy bizonyos réteget megszólítani (fiatalok, idősek, nők, férfiak stb.) Ebben az esetben lehetőség van az azonnali visszajelzés mérésére, pontos célosított szűrésre.

Mekkora mennyiségben javasoljuk?

15.000 db alatt.

Hogyan?

Előzetes egyeztetéssel és tanácsadással, egyeztetve a reklámanyag célközönségéről, helyszínéről és tartalmáról. A terjesztési területeket és időpontokat közös egyeztetés alapján állítjuk össze. Több helyszínen lehet egyidejűleg terjeszteni és valós időben ellenőrízni.

Előnye

Adott területen belül való mérés, helyszínen, valós időben. Identifikálni lehet a célcsoportot (életkor, nem, társadalmi státusz szerint stb) Autók szélvédője esetében identifikálni lehet rendszám, márka alapján.

Plakátolás

Hogyan?

Előzetes megbeszélés alapján plakátolunk, előre leegyeztetett területen, melyről minden nap írásos jelentést küldünk (kérés alapján pedig fényképeset is).

Előnye

Minden előzőleges engedélyeztetést, bejegyzést cégünk intéz, valós időben való mérés, közös ellenőrzés és napi jelentések.

Kinek ajánljuk?

Mindazon cégeknek, akik rendezvényre való meghívást szeretnének, vagy egy adott rendezvényt, akciót szeretnének népszerűsíteni.

Termékminták kiszállítása megadott szegmensekben: ügyvédi irodák, orvosi rendelők stb

Hogyan?

A kiszállítandó termékekről leltárt készítünk, és átvételi ívvel adjuk át. Az átadáskor aláírással és névvel erősítjük meg, melyet minden nap jelentésként továbbítunk a kliensnek.

Előnye

Ellenőrízhetőség, pontos cím és aláírás, pontos kézbesítés és azonnali visszajelzés a kiszállításkor.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akik termékmintájukat szeretnék eljuttatni egy adott rétegnek (pl. ügyvédi irodák, orvosi rendelők stb.)

PARTNEREINK

A JÓ SZÓRÓLAP ISMÉRVEI

TALPALÓ

Címsor, ajánlat, ösztönzés a vásárlásra!

Mindenki találkozott már szórólappal, amelyet a kezébe adtak az utcán, vagy amelyet az autója szélvédőjén, vagy postaládájában talált. Rendszerint mi az, amit tettünk vele? Kidobtuk. De mégis, egy részükre felfigyeltünk és végigolvastuk. Ehhez szeretnénk most egy útmutatót ajánlani, amely arra a bizonyos “miért nézzük meg?” kérdésre próbál választ nyújtani.

Hogyan néz ki egy szórólap?

 1. Kis méretű- pl. A5 (148×210 mm), A6 (105×148 mm)
 2. Lényegre törő információt ad
 3. Jó minőségű, színes képeket használ
 4. Ösztönöz a cselekvésre

Hogy miért?

 1. Itt számít a méret, hiszen egy kis méretű szórólap nem zavaró, az ember kezében tartva nem érzi plussznak.

 2. Csak a főbb információk kell felkerüljenek- Hol? Mikor? Kinek? Mit? A további infókat a megadott telefonszámon, e-mailcímen,weboldalon találod. Csak az érdeklődést kell felkelteni a potenciális kliensben.

 3. A vizuális elemek vannak ránk a legjobban hatással, egy jól megtervezett logó, egy jól összerakott reklám, amely kellemes a szemnek, felkelti az érdeklődésünket. Az elmosódott kép taszít, ha valami nem kellemes a szemnek, rendszerint nem is olvassuk el a mellette lévő szöveget.

 4. Hogyan érjük el a cselekvést? Lehet kérdésekkel, pl.Szeret-e kényelmes cipőben járni? A válasz pozitív lesz: Igen. Vagy valamilyen problémára nyújtunk megoldást, pl. Elavultak a házában az elektomos kapcsolók? Mi megoldjuk! Forduljon hozzánk!

KAPCSOLAT

TELEFON:

0744 910 596

E-MAIL:

office@distributie-pliante.ro

CÍM:

Oradea, str. Mihai Eminescu, nr. 25A, 410019